Habraken 2323M
5507 TK Veldhoven

040 7370143
06 52236154
info@topacars.nl
 
     

Onderhoud & reparatie

Uurtarief €40,- excl.

KLEINE ONDERHOUDSINSPECTIE

 • Controle op 30 punten
 • Vervanging van olie & oliefilter

GROTE ONDERHOUDSINSPECTIE

 • Vervanging van olie & oliefilter
 • Vervanging van luchtfilter
 • Vervanging van brandstoffilter
 • Bijvullen ruitenvloeistof & koelvloeistofAPK

Benzine: € 42,- inclusief BTW
Diesel: € 55,- inclusief BTW


Autodiagnose

Brand uw motorstoringslampje? Blijf daar niet te lang mee rijden en neem even contact met ons op. Wij lezen uw auto uit met professionele uitleesapparatuur van Launch en Delphi zodat u weer veilig de weg op kunt.


Carcleaning

Is uw auto toe aan een intensieve behandeling? Laat uw auto door ons onder handen nemen.

Wij werken met hoogwaardige producten zoals:

 • Cartec
 • 3M
 • Bardahl
 • Monello
Wij polijsten met excentrische machines, zo voorkomt u hologrammen in uw autolak.

 • Interieur reinigen al vanaf €65,-
 • Exterieur behandeling al vanaf €75,-.


Kras verwijdering

Kras in uw lak? Wij zijn gespecialiseerd in krasverwijdering. De kosten zijn vaak 75% lager dan wanneer u de auto laat spuiten. Een kras tot 4 cm wordt al voor 25 euro verwijderd.


Waxguard lakverzegeling

Duurzame lakbescherming met garantie. Dagelijks rijdt u met uw auto door weer en wind. De invloeden van het weer op de laklaag van uw auto zijn niet gering. Zure regen, UV-straling, strooizout maar ook luchtverontreiniging en straatvuil zorgen ervoor dat de laklaag in kwaliteit achteruit gaat.

Doordat de diepe kleur en glans verdwijnt, blijft u met een vale kleur achter. Een behandeling met het middel WaxGuard geeft de lak een bescherming, voorkomt de vale kleur houdt de auto in een optimale conditie.

De WaxGuard behandeling wordt uitgevoerd door professionele WaxGuard specialisten. Zij zijn gecertificeerd voor het aanbrengen van een WaxGuard lakverzegeling en werken volgens een vaste procedure.

Bij de behandeling krijgt u van ons een speciale membercard waarmee u van interessante voordelen profiteert bij aankoop van WaxGuards professionele onderhoudsproducten. Deze membercard dient tevens als garantie op de Waxguard behandeling.Stickerverwijdering

Zijn er stickers of andere reclame uitingen op uw auto geplakt? Wilt u dit professioneel laten verwijderen zonder schade aan te richten?

Autostickers worden vaak op auto's geplakt voor reclame- en promotiedoeleinden. Deze autostickers moeten na een bepaalde periode weer worden verwijderd van de auto's. U kunt bij ons terecht voor het professioneel verwijderen van stickers en eventuele lijmresten op uw auto of bus. Na het verwijderen is het eventueel mogelijk om uw auto te laten wassen en te laten polijsten.Koplamp polijsten

Zijn u koplampen dof of verweerd? Komen ze niet meer door de keuring? Laat ze bij ons polijsten.
Set koplamen polijsten €60,- (incl. btw)


Plastidip

PlastiDip is een synthetische rubber coating, die voor zeer veel doeleinden gebruikt kan worden. De coating biedt bescherming tegen vocht, zuren, verwering, etc.

PlastiDip heeft geen permanente hechting met de ondergrond en kan daarom probleemloos weer worden verwijderd. Het correct voorbereiden van de te bewerken ondergrond is niet alleen een vereiste voor een doeltreffende montage en een mooi eindresultaat maar ook voor een probleemloze en duurzame hechting.

laat uw velgen bij ons coaten in diverse kleuren.
Set velgen €125,- (incl. btw)